OVER PRAMISI

Club Pramisi staat voor een multiculturele organisatie waarbij een ieder zichzelf kan zijn. De intentie is om mensen kennis te laten maken met onze veelzijdigheid. Pramisi is een belofte die aan iedereen waargemaakt kan worden! In deze succesformule staan kwaliteit, service en entertainment hoog in het vaandel. Dit willen wij bereiken door onze flexibiliteit, ruimdenkendheid en respect voor de mensen met wie wij een samenwerking aangaan.

Club Pramisi houdt zich ook bezig met het organiseren van busreizen voor alle leeftijdsgroepen. Meermaals hebben we eendaagse of weekendtrips naar o.a. België en Duitsland verzorgd. De mogelijkheid bestaat om bij ons lekker een dag te ontspannen en te shoppen in diverse beroemde steden. Daarnaast bezoeken we jaarlijks tijdens de schoolvakanties, diverse pretparken in binnen en buitenland. Kwaliteit staat binnen onze organisatie hoog in het vaandel en bij ons voelt u zich thuis. De warmte en liefde moet u zelf eens komen proeven. Om u een tipje van de sluier te geven wordt u tijdens onze busreizen van een gratis ontbijt en gratis thee of koffie voorzien. Daarnaast zijn er diverse versnaperingen en dranken aanwezig tijdens onze trips. U hoeft dus niks van huis te mee te nemen. U mag zelf ervaren hoe gezellig en sfeervol onze reizen zijn. Deze bustrips zijn meer dan alleen op stap gaan. Het is bij ons als het ware een meeting point waarbij u in contact treedt met andere mensen en culturen. Het is aan u om dit bij Club Pramisi te mogen ervaren.

Club Pramisi is van alle markten thuis. De heren van deze organisatie staan graag in de keuken om met name de Surinaamse keuken voor u te bereiden. Onze organisatie verzorgt namelijk ook cateringen. Of het een receptie, feest huwelijk en noemt u maar op betreft Club Pramisi voorziet in alles. Het assortiment bestaat uit diverse belegde broodjes tot een geheel verzorgd lopend buffet.

Tot slot danken wij u voor uw bezoek op onze website. Op onze site treft u informatie aan om met ons in contact te treden. Daarnaast hebben wij op onze website informatie over onze activiteiten, busreizen, feesten, huwelijken, cateringen, en dergelijke. Om u een beeld te geven treft u tevens een aantal foto’s aan. Wij wensen u heel veel kijkplezier toe

Belofte maakt schuld, maar we zijn er trots op om onze belofte waar te maken!!!

Wij hopen u gauw weer te zien op onze website en tijdens onze activiteiten.


Met vriendelijke groet,

Club Pramisi