Algemene Voorwaarden Busreizen Dagtrips

 

Uw betaling dient altijd op de deadline datum die aangegeven is voor de desbetreffende busreis in ons bezit te zijn. Het is ten allen tijden verplicht om een geldig ID of paspoort in u bezit te hebben Een rijbewijs is geen geldig legitimatiedocument in het buitenland. Voor deze reis zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees op tijd met uw reservering. Let op!!! Reis- en annuleringsverzekering zijn niet in de prijs inbegrepen. Vertrek van de busreizen vinden alleen plaats bij genoeg animo.Let op: Een rijbewijs is geen geldig legitimatie document in het buitenland.

We doen altijd ons uiterste best om alle wensen van onze klanten na te komen. Helaas kunnen we niet altijd iedereen tevreden stellen. Ook met plekken in de bus waar men wilt zitten kunnen we GEEN GARANTIE geven. We hopen op uw begrip hiervoor!!

Club Pramisi houd ten alle tijden het recht om wijzigingen bij diverse ontwikkelingen of calamiteiten aan te brengen.

De programma's en planningen zijn dus altijd onder voorbehoud.

Algemene Voorwaarden Meerdaagse Busreizen 

Onderstaande is alleen geldig voor de meerdaagse bus trip naar Spanje. Verblijf in Appartementencomplex "Condado' voor 4/6 of 8 personen in een appartement. In geval van een andere samenstelling komt er een toeslag bij van resp. €90,- p.p. voor Appartementencomplex 'Condado'. Als u kiest voor termijnbetaling dient tijdens de reservering €100,- p.p. betaald te zijn, dit is de aanbetaling. De 1e betalingstermijn vind plaats op uiterlijk vrijdag 1 April 2022. De 2e termijn op uiterlijk vrijdag 1 Juli 2022. De 3e en tevens de laatste termijn vind plaats op uiterlijk vrijdag 26 augustus 2022. Bij het niet nakomen van deze betalingsregelingen kan uw reis geannuleerd worden zonder restitutie. Let op: Indien er na het aanmaken van de reservering alsnog andere gegevens of wijzigingen moeten worden toegevoegd, zijn wij genoodzaakt om €5,- aan administratiekosten door te berekenen. Het is dus belangrijk de reservering op de juiste manier aan te maken. Indien u hier niet uitkomt kunt u altijd contact opnemen met Club Pramisi. Indien de reservering door de reiziger wordt opgezegd zal Club Pramisi de reiziger naast eventueel verschuldigde reserveringskosten de volgende annuleringskosten in rekening brengen:

6 weken voor 26 augustus 2022 0%

4 weken voor 26 augustus 2022 25%

3 weken voor 26 augustus 2022 50%

2 weken voor 26 augustus 2022 75%

1 week voor 26 augustus 2022 100%

note: Deze voorwaarden gelden vanaf de laatste betalingstermijn op vrijdag 26 augustus 2022. Let op: Wij maken geen enkel geldbedrag over zonder een geldig bewijs document wat de reden is van annuleren van uw reservering. Bijvoorbeeld een overlijdings akte,een bewijs van dokter en of ziekenhuis opname , Politie rapport, enz, enz. Tenzij u in het bezit bent van een reis of annuleringsverzekering. VOLLEDIGE BETALING UITERLIJK OP VRIJDAG 26 AUGUSTUS 2022. Voor deze reis is er een beperkt aantal plaatsen, dus reserveer snel! Let op!!! Reis- en annuleringsverzekering zijn niet in de prijs inbegrepen. Deze dient u zelf af te sluiten. Club Pramisi is hier niet verantwoordelijk voor. Hieronder volgt enkele informatie die van belang is m.b.t uw vertrek.

1. Parkeren bij winkelcentrum Reigersbos gaat via de blauwe zone. U kunt eventueel in de omliggende woonwijken parkeren. Opstappen zal plaatsvinden om 19.00 uur.

2. Het toegestane gewicht voor de heenreis en terugreis is max.25 kg p.p. De handbagage voor deze meerdaagse busreis bestaat uit 1 rugtas of handtas. Als u het niet kan tillen, dan kunnen wij dat ook niet! Houdt u zich s.v.p. aan het gewicht!! Zorg dat uw koffer voorzien is van een goed slot. Zonder slot accepteren wij uw bagage niet!

3. Het appartementencomplex is o.a. voorzien van satelliet TV, Wi-Fi en een wasserette. Bij het appartementencomplex Condado kan er gratis gebruik gemaakt worden van de wi-fi code. Bij het appartementencomplex Costa Encantada kan er bij de receptie een wi-fi code worden opgehaald. Neem plastic servies mee om eventuele schade te voorkomen. Een eigen strijkijzer, waterkoker en verlengsnoer is ook heel handig. Alle andere kookgerei is aanwezig. U hoeft niet met pannen en potten te sjouwen!

4. Het appartementencomplex "Condado" vraagt per appartement een borg van €100 en €5,-p.p. toeristenbelasting vanaf 16 jaar. Voor het Appartementencomplex "Costa Encantada betaalt u een borg van €100 en €2,- p.p.p.n. toeristenbelasting vanaf 16 jaar. Dit wordt in de bus voor aankomst door de Pramisi Crew ingenomen. Dit zorgt voor een snellere afhandeling bij de receptie van het appartementen complex. Paspoort en ID- kaart worden ook ingenomen en die kunt u later op de dag bij de receptie weer ophalen. Heeft u bezwaar tegen het uit handen geven van uw persoonsdocument, dan is dat geen probleem, alleen duurt de wachttijd voor inchecken wat langer.

5. Vergeet niet dat u een geldig reisdocument bij u moet hebben en ook voor de kinderen. Vergeet niet een reis- en /of annuleringsverzekering af te sluiten. Als u dit nog niet heeft, doe dit dan zo snel mogelijk. En vergeet uw ziekenfondspas niet mee te nemen.

6. Voor alle duidelijkheid, in de prijs zitten geen ontbijt, lunch en diner inbegrepen. U dient hiervoor zelf zorg te dragen.

7. Let op: Banken beschermen hun cliënten tegen misbruik. Ga de voorwaarden na van het gebruik van uw bankpas in het buitenland. Neem eventueel een creditcard mee.

8. Let op: Bij het niet vermelden van de juiste contact gegevens tijdens het reserveren, behouden wij ons het recht om uw reservering te annuleren. Restitutie van uw aanbetaling is dan niet mogelijk.

We doen altijd ons uiterste best om alle wensen van onze klanten na te komen. Helaas kunnen we niet altijd iedereen tevreden stellen. Ook met plekken in de bus waar men wilt zitten kunnen we GEEN GARANTIE geven. We hopen op uw begrip hiervoor!!

Club Pramisi houd ten alle tijden het recht om wijzigingen bij diverse ontwikkelingen of calamiteiten aan te brengen.

De programma's en planningen zijn dus altijd onder voorbehoud.